Brannen

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Rahel og Peter har vært gift i nesten tretti år, men sakte og umerkelig i begynnelsen, deretter med et brak, har kjærligheten forlatt ekteskapet. De reiser på sommerferie for å berge det som fortsatt finnes mellom dem, og for å finne svar på spø…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Brannen

  Rahel og Peter har vært gift i nesten tretti år, men sakte og umerkelig i begynnelsen, deretter med et brak, har kjærligheten forlatt ekteskapet. De reiser på sommerferie for å berge det som fortsatt finnes mellom dem, og for å finne svar på spørsmålet om hvordan og med hvem de ønsker å tilbringe resten av livet. Hva gjør man når kjærligheten har blitt gammel? Når avstanden til hverandre blir større enn nærheten, og lidenskap og erotikk bare er et fjernt minne? Er de dype følelsene fra de første årene og det man har opplevd nok til å fortsette livet sammen?


  "For en vidunderlig bok! (...) Ren meditasjon i silkemykt språk." "På flere vis tematiserer boka en aldrende generasjon som står igjen på plattformen idet framtidas ustoppelige lyntog forlater stasjonen, på vei mot en uklar destinasjon i et identitetspolitisk landskap. (...) [Som i] «Kjærlighet i nødsfall» (2021), skjuler rikdommen og dybden i årets roman seg under overflaten av et nøkternt, direkte og lite ornamentert språk. Også her er det nennsomt ivaretatt av oversetter Ute Neumann." "Handlingen utvikler seg med sommerlig letthet, den intellektuelle dybden avsløres tilsynelatende tilfeldig." "Her kommer det igjen . kjærlighet . og spørsmålet om hvor konstant den egentlig er. Krien beskriver det mesterlig."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2022
  Forlag
  Press
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788232804528
  Sider
  210
  Originaltittel
  Der Brand
  Høyde
  206
  Bredde
  144
  Vekt
  310
  Oversatt av
  Neumann, Ute

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.