Verdens verste barn

Del 1 av serien

Kort om boken

Barna i denne boken er verre enn de fleste. Møt barn som sikler, samler på buser og fiser så folk besvimer i ny, hysterisk morsom bok fra David Walliams. Fra 9 år. En gutt som samler på buser, en jente som elsker møkk og en gutt som sikler så mye at…
129,-
Format/språk (3 forskjellige)
Format
Compact Disc
Verdens verste barn
Compact Disc
Bokmål
169,-
Innbundet
Verdens verste barn
Innbundet
Bokmål
279,-
Forklaring av formater

  Om Verdens verste barn

  Barna i denne boken er verre enn de fleste. Møt barn som sikler, samler på buser og fiser så folk besvimer i ny, hysterisk morsom bok fra David Walliams. Fra 9 år.

  En gutt som samler på buser, en jente som elsker møkk og en gutt som sikler så mye at han kommer i trøbbel. De, og mange andre, er de verste barna i verden.

  Selv dine ekleste venner er nok ikke like ille som barna i denne boka. Bare vent til du har hørt om Sofa-Sofia som er så glad i å sitte og se på TV at hun blir halvt jente og halvt sofa, og Fiselise som promper så ekle promper at folk besvimer rundt henne. Kanskje er ikke vennene dine så ille allikevel?

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  David Walliams

  David  Walliams

  I Norge er David Walliams først og fremst kjent som skuespiller ogkomiker i tv-serien Little Britain. Flere omtaler David Walliams som dennye Roald Dahl, og han er tre ganger nominert til Roald Dahl FunnyPrize. Foto: Simon Emmett

  Detaljer

  Format
  Nedlastbar lydbok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Lydbokforl.
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788242164452
  Spilletid
  163min.
  Originaltittel
  The world's worst children
  Sjanger
  Oversatt av
  Knudsen, Sverre
  Lest av
  Staib, Christoffer
  Nummer
  1

  Anbefalt

  Anbefalt