Fifty shades

fanget

Fifty shades
Pris
Pris
179,- 179,-
Pocket
Format Pocket
Utgivelsesår 2013
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205443440
Serie Gyldendal pocket
Sider 555
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk
Innbundet Bokmål
Pocket Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Digikort lydbok Bokmål
Compact Disc Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
Pocket Engelsk
Pocket Engelsk

Om Fifty shades

Tidenes bokfenomen - nå i pocket! Dette er første bok i serien om Ana og Christian Grey. Da litteraturstudenten Anastasia Steele skal intervjue den unge industrimagnaten Christian Grey, møter hun en mann som ikke bare er vakker og intelligent, men også dypt skremmende. Møtet går ikke spesielt bra.- tror hun. Like etter inviterer Christian henne ut. Ana er uskylden selv, men innser at hun begjærer denne mystiske mannen som åpenbart bærer på mørke hemmeligheter. Christian på sin side blir voldsomt tiltrukket av Anas kjølige skjønnhet, kvikke hode og uavhengige sjel. Han vil også ha henne, men de må følge hans spilleregler. Ana og Grey innleder snart et dristig forhold, basert på gjensidig fysisk tiltrekning. Og idet Ana oppdager Christians hemmeligheter, lærer hun også sitt eget mørke begjær å kjenne. Bøkene om Ana og Grey er fullstendig vanedannende: sterkt erotiske og svært underholdende ? og så fascinerende at du ikke vil være i stand til å glemme dem. Noensinne. Fifty Shades-trilogien er solgt i over.83 millioner eksemplarer siden lanseringen i USA i april 2012, og er med det tidenes hurtigst selgende bokutgivelse.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Greta Marie Aas
22. januar 2015

Hekta

Det var en vanlig tirsdag trodde jeg, da jeg gikk inn på Ark og går tilfeldigvis forbi bøkene. Det har da vært så mye snakk om disse Shades bøkene, men jeg er egentlig en mer "drager og demoner" type jente så jeg går forbi for å finne det jeg lette etter. På tur tilbake til kassa, ser jeg at boka ligger der, som om den sier "det skader jo ikke å prøve", som å høre Mr.Grey selv. Jeg kom meg i seng den kvelden, og ble oppslukt av ord og betydninger som ikke hode visste hva var, men det var tydelig at kroppen min gjorde. Under 36 timer senere er herved bøka utlest, og mannen i huset får nok merke at det er ny bok i huset. "Jeg gleder meg til oppfølgeren" fikk jeg høre i løpet av gårsdagen, lesingen min går nok litt utover han, ikke av det negatige dog! Nå bannes jeg på mannen, for boka her er slutt, og jeg skulle vært på Ark for å kjøpe de to neste bøkene. Jeg er hekta.Rapporter om upassende innhold

E.L. James

E.L. James
E L James er tidligere TV-produsent og bor i London med familien sin.Hun er forfatter av triologien alle snakker om. (Foto: Michael Lionstar)
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn