Fifty shadesfri

Forfatter

Del av serien

Kort om boken

Tidenes bokfenomen - nå i pocket! Dette er tredje bok i serien om Ana og Christian Grey. Da Ana forlangte at Christian måtte forplikte seg overfor henne, ga han etter. Nå er de endelig et par som har alt ? kjærlighet, begjær, nærhet, rikdom og alle …
179,-
Format/språk (7 forskjellige)
Format
Compact Disc
Fifty shades
Compact Disc
Bokmål
249,-
E-Bok
Fifty shades
E-Bok
Bokmål
99,-
Pocket
Fifty Shades Freed
Pocket
Engelsk
169,-
Fifty shades
Pocket
Bokmål
179,-
Nedlastbar lydbok
Fifty shades
Nedlastbar lydbok
Bokmål
149,-
Digikort lydbok
Fifty shades
Digikort lydbok
Bokmål
199,-
Forklaring av formater

  Om Fifty shades

  Tidenes bokfenomen - nå i pocket! Dette er tredje bok i serien om Ana og Christian Grey. Da Ana forlangte at Christian måtte forplikte seg overfor henne, ga han etter. Nå er de endelig et par som har alt ? kjærlighet, begjær, nærhet, rikdom og alle muligheter for å leve et fantastisk liv ? sammen. Men Ana vet at samlivet ikke vil bli enkelt, og at hennes integritet står på spill dersom hun ikke finner ut hvordan hun skal dele Christians luksuriøse livsstil på sine premisser. Men akkurat da forholdet synes sterkt nok til å motstå alle hindringer, virker skjebnen, uhell og ondskap sammen og gjør Anas verste mareritt til virkelighet. Alene, redd og desperat står hun overfor den aller mørkeste hemmeligheten i Christians fortid. Endelig blir Ana tvunget til å ta inn over seg den forgiftede arven til mannen hun elsker. Bøkene om Ana og Grey er fullstendig vanedannende: sterkt erotiske og svært underholdende.- og så fascinerende at du ikke vil være i stand til å glemme dem. Noensinne. Fifty Shades- trilogien er solgt i over.83 millioner eksemplarer siden lanseringen i USA i april 2012, og er med det tidenes hurtigst selgende bokutgivelse.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  E.L. James

  E.l.  James

  E L James er tidligere TV-produsent og bor i London med familien sin.Hun er forfatter av triologien alle snakker om. (Foto: Michael Lionstar)

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2013
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205443624
  Sider
  622
  Originaltittel
  Fifty shades freed
  Sjanger
  Oversatt av
  Rød-Larsen, Hilde, Gundersen, Inge Ulrik

  Anbefalt

  Anbefalt