Faraos forbannelse

Faraos forbannelse

Pris
249,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

På denne varen får du 50% i rabatt ved å bruke Klikk&Hent hos din nærmeste butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Mangschou
Språk Bokmål
ISBN 9788282381611
Sider 206
Sjanger Spenning

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Bokmål

Om Faraos forbannelse

Kusinene Mathilde og Susanne er klare for sol og sommer ved bassengkanten i Luxor. Men de har ikke tenkt å bare blogge om en vanlig chartertur. For i Egypt venter også faraos templer og bortgjemte gravkamre, og ikke minst stedet der Mathildes mamma ble funnet omkommet under en utgraving for mange år siden. Men reisen viser seg å bli langt farligere enn de hadde trodd. For hvorfor føles det som om noen følger etter dem? Var mammas død virkelig en ulykke? Og kan det være en sammenheng mellom hennes død og en faraos ukjente hemmelighet? Eldrid Johansen skriver med innsikt og nærhet om to sterke jenter, et spennende mysterium med historisk bakteppe - og en kvinnelig farao.

«Johansen går Tom Egeland i næringen med denne arkeologithrilleren, der den kvinnelige Farao Hatshepsut spiller viktig rolle. Mye historiekunnskap, noe smått overnaturlige innslag, en feministisk vri, og spenning så det holder.» Marie L. Kleve, Dagbladet. «Boken er dyktig skrivehåndverk på flere plan. ... lett å se for seg som en storfilm.» Morten Olsen Haugen, Aftenposten «Om Egypt- mysterier er aldri så vanlig, klarer Eldrid Johansen å gjøre stoffet nytt ved å løfte frem historien om den kvinnelige faraoen og hennes makt.» Anne Cathrine Straume, NRK «Det er imponerende hvordan forfatteren greier å integrere historiske fakta i fortellingen. » NBU-tipset «På spennende vis skriver hun to norske jenter inn i en av farao-forskerenes faktiske konflikter.» Guri Fjeldberg, barnebokkritikk.no

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

lolololkopbjdokxl ehehehhehhhhheheh
13. november 2017

Overdramatisert

Boka er skikkelig action! folk dreper andre folk, det er mumier som lukker deg inn i en kiste, og det er et brorskap som saboterer ting! Men... Alt handler egentlig om at brorskapet ikke vil at folk skal like en farao som levde for veldig lenge siden. Ett ord: Overdramatisert.


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Anbefaler ikke


Rapporter om upassende innhold

Tips en venn