Lukk
Vel bevart mat - slik konserverer du frukt, bær, urter og grønnsaker - sylting, safting, tørking, sursylting, hermetisering og fermentering
Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk

* Gjelder varer på lager i butikk
Kort om boken
Tenk deg at de deilige smakene fra sommeren og høstens bær, frukt, grønnsaker og sopp kan vare gjennom hele vinteren! I denne boka kan du lære hvordan du best kan bevare de gode råvarene, og du får en rekke oppskrifter - både tradisjonelle og helt n…
Om Vel bevart mat
Tenk deg at de deilige smakene fra sommeren og høstens bær, frukt, grønnsaker og sopp kan vare gjennom hele vinteren! I denne boka kan du lære hvordan du best kan bevare de gode råvarene, og du får en rekke oppskrifter - både tradisjonelle og helt nye. Gi en hjemmelaget julegave i år, eller nyt smaken av noe du selv har produsert! Råvarene finner du i naturen, i din egen hage - eller i hylla på butikken. Det viktigste er å høste eller handle i sesong, når råvarene er på sitt aller beste.
Kundevurderinger
Detaljer
Format
Innbundet
Utgivelsesår
2017
Forlag
Stenersens forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788272016264
Sider
175
Emne
Høyde
258
Bredde
204
Vekt
820
Fotografier av
Wollen, Ellen-Beate