Ta tiden tilbake

Forfatter

Kort om boken

Vil du lage enkel og sunn mat? Eller trenger du tips til en stressfri julefeiring? Ta tiden tilbake er boken om en bedre hverdag for deg, miljøet og menneskene rundt deg. Boken løfter frem det gode hverdagslivet og er spekket med kreative ideer. Her…
Fri frakt
349,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om Ta tiden tilbake

  Vil du lage enkel og sunn mat? Eller trenger du tips til en stressfri julefeiring? Ta tiden tilbake er boken om en bedre hverdag for deg, miljøet og menneskene rundt deg.

  Boken løfter frem det gode hverdagslivet og er spekket med kreative ideer. Her finner du blant annet sunne og enkle matoppskrifter, smarte rydde- og rengjøringstips, du lærer hvordan du kan anlegge en gjenbrukshage, og om vedlikehold og redesign av klær. Her finnes også mange sparetips som gir et pusterom i økonomien.

  La deg inspirere til en roligere julefeiring, kjenn på gleden over nybakt brød og se nytten av å lage «hull» i kalenderen fremfor å streve etter å fylle hvert ledige øyeblikk. Ved å ta seg tid til å se etter de små tingene i livet, vil man oppleve magien i de første gulrotspirene som kommer opp i kjøkkenhagen, en blåbærtur eller det å lage trolldeigfigurer sammen med barna.

  Ta tiden tilbake er en inspirerende bok for en mer harmonisk hverdag. Ellen Dyrop har også skrevet bøkene Sjarmerende gjenbruk og Sjarmerende jul.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205499232
  Sider
  222
  Emne
  Hus og hage, Mat og drikke
  Fotografier av
  Thorsland, Ingeborg Øien

  Anbefalt

  Anbefalt