Løvekvinnenroman

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (8 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Med nytt etterord av Diane Setterfield. En storslagen fortelling om å være annerledes og alene. I den samme natt som moren dør, blir Eva Arctander født. Eva er en sjeldenhet, som skremmer og fascinerer. Ingen på stedet har sett eller hørt om noe lig…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Løvekvinnen

  Med nytt etterord av Diane Setterfield. En storslagen fortelling om å være annerledes og alene. I den samme natt som moren dør, blir Eva Arctander født. Eva er en sjeldenhet, som skremmer og fascinerer. Ingen på stedet har sett eller hørt om noe lignede før. Hennes far, stasjonsmesteren, er flink til å holde ting skjult,ikke bare sine egne følelser, men også sitt eget barn. Men Eva, som lever bak en maske av fullstendig annerledeshet, blir etterhvert også en mester i å skjule ting, såvel overfor andre som for seg selv. Løvekvinnen er en stor og fabulerende roman om ensomhet, oppvekst og om tilblivelsen av en unik og sterk personlighet. Erik Fosnes Hansen fikk tildelt Bokhandlerprisen 2006 for Løvekvinnen.


  «Løvekvinnen vil få mange fornøyde lesere. Det fortjener den. Uten Fosnes Hansens egenartede, herlig utidsmessige stemme ville norsk samtidslitteratur vært fattigere.» «[...] en bemerkelsesverdig, stilren prosa. [...] Strålende og rystende ironisk, ført i pennen av en bitende fabulist.» «I en fortelling om overgrep, ensomhet og indre skjønnhet. Temaer som utover i boka gjør dypt inntrykk.» «Språklig og fortellerteknisk fungerer romanen ypperlig. Det litt gammelmodige i språkbruk og ordvalg kler stoffet som hånd i hanske, og den vekslende synsvinkel mellom kjølig beretning og det personlige jeg-ståstedet gjør denne merkelig livshistorien til stor lesning. Underholdende, betagende og med dypt perspektiv.» «I det hele tatt er Løvekvinnen en flott påminnelse om hvorfor man en gang begynte å lese bøker - og siden aldri holdt opp med det.» «Et mesterverk av en roman.» «[...] en oppvisning i vakker stil; en mektig, litterær fabel.» «Mesterkloen er der.» «Den (Løvekvinnen) er skrevet med den sorten utvendig sikkerhet og indre stål som man finner i klassiske romaner fra tidligere århundrer.» «[...] se frem til en oppslukende og deilig leseropplevelse.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2016
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202529437
  Sider
  426
  Omtalt person
  Height
  206
  Width
  132
  Vekt
  431

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.