Åtseldyr

Forfatter , Del 4 av serien Elli Rathke
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

I en gammel jordkjeller i Vika finner en uteligger levningene av et barn. Eller er det det? Ellis åstedsundersøkelser avdekker flere levninger. Sakte dras etterforskningen lenger under bakken, til klaustrofobiske tuneller og glemte bunkere, en verde…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Åtseldyr

  I en gammel jordkjeller i Vika finner en uteligger levningene av et barn. Eller er det det? Ellis åstedsundersøkelser avdekker flere levninger. Sakte dras etterforskningen lenger under bakken, til klaustrofobiske tuneller og glemte bunkere, en verden der dyr mishandles og mennesker tas av dage. Bare morderen kjenner alle utganger. Men Elli må inn. Hun har flere liv å redde. Vet vi egentlig hva som finnes under bakken i Oslo? En ny meddrivende Elli-krim fra Eystein Hanssen.


  "Dog står Eystein Hanssens roman på egne bein. Gåten han presenterer er like fascinerende som den skremmer (...) Det er grøssende spennende!" "Han holder spenningen oppe gjennom 448 sider. En får lyst til stadig å lese videre, og det er nesten trist når boka er slutt." "Jeg har ventet i spenning på bok nummer fire om Elli og blir ikke skuffet. Jeg synes Eystein Hanssen har klart det igjen. Han har en egen evne til å skape thrillere ut av nåtidens problemer. Dette er både uhyggelig og spennende lesningen." "Han har skapt en krimhelt du føler at du kjenner i Elli Rathke og beviser nok en gang sine evner til å å sy sammen parallelle historier til en troverdigslutt. Eystein Hanssen har sin bakgrunn i filmproduksjon og skjønner hvilke grep som skal til for å skrive lesverdig krim."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2013
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202423551
  Sider
  446
  Sted
  Høyde
  212
  Bredde
  140
  Vekt
  580
  Nummer
  4

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.