Ved Mjøsa

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Ved Mjøsa skjer det uventede ting. Ronny Ramp er ferdig med skoledagen og rusler ned til sjøen. Litt bortenfor har Silje tatt av seg lakksko og silkestrømper for å vasse. Søskenbarnet Solveig sitter i en pram og leser vanskelige dikt. Tante Ellen sk…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Ved Mjøsa

  Ved Mjøsa skjer det uventede ting. Ronny Ramp er ferdig med skoledagen og rusler ned til sjøen. Litt bortenfor har Silje tatt av seg lakksko og silkestrømper for å vasse. Søskenbarnet Solveig sitter i en pram og leser vanskelige dikt. Tante Ellen skal ut for å så, men vet ikke forskjell på rug og havre. Morfar og fiskeren driver med sitt. Ronny finner en krabbe med digre klør og lurer på hvem han skal skremme. Valget faller på Silje. Stillheten rundt Mjøsa er brutt. Plutselig er alle involvert i dramaet.


  "Fam Ekman er en av landets fremste billedbokkunstnere, og i den lille boka «Ved Mjøsa» boltrer hun seg i livate fantasier som aldri før.(...) I det hele tatt nekter ikke Fam Ekman seg noen ting, og kobler fantasiflukten med aldeles herlige illustrasjoner. Mer lekkert og lekent har hun knapt noen gang gjort det." "Fam Ekman er ute med sin 25. bok. Den er liten og fornøyelig for både store og små (...) Ekmans strek er karakteristisk. Mange tynne streker i sirlige mønstre utgjør landskap og personer. Og det meste er ganske så absurd og svevende, men kanskje nettopp derfor er linken til Mjøsa så vellykket. For noe mer jordnært skal man vel lete lenge etter?"

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2012
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202381035
  Høyde
  166
  Bredde
  166
  Vekt
  172
  Illustrert av
  Ekman, Fam

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.