Enken

Forfatter , Del 1 av serien Kate Waters
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (8 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Var enkens ektemann skyldig i det grusomme han ble beskyldt for? Etter hans død står hun fritt til å fortelle, men hvilken historie velger hun? Dette er en intelligent, realistisk og skremmende thriller, fra en talentfull debutforfatter. En to år ga…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Enken

  Var enkens ektemann skyldig i det grusomme han ble beskyldt for? Etter hans død står hun fritt til å fortelle, men hvilken historie velger hun?

  Dette er en intelligent, realistisk og skremmende thriller, fra en talentfull debutforfatter.
  En to år gammel jente blir kidnappet og drept. Jean Taylors mann anklages, men dømmes aldri for forbrytelsen. Da mannen dør, er hun det eneste gjenlevende sannhetsvitnet. Den sørgende enken blir nedringt av journalister, som vil høre historien hennes. Var ektemannen skyldig? Og hva visste hun egentlig? Men nå som hun endelig står fri til å fortelle om det som hendte, hvilken historie velger hun?

  Britiske Fiona Barton er en erfaren journalist som i en årrekke har skrevet for Daily Mail og andre store britiske aviser. Dette er hennes debutroman, Enken er en intelligent fortalt psykologisk thriller som har fått glimrende anmeldelser av den britiske pressen.


  «Enken» er en intens bok som vil gripe tak i enhver krimleser. Fiona Barton har en god penn - finfint oversatt av Carina Westberg - og en effektiv, typisk «journalistisk» skrivestil. Gi en stor applaus til et nytt talent på krimscenen. Velkommen: Fiona Barton! «Enken» fokuserer og borer seg ned i en enkelt forbrytelse. Det er sjelden at en får en slik grundig gjennomgang, som regel spretter likene veggimellom.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2016
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202497156
  Sider
  336
  Originaltittel
  The widow
  Høyde
  212
  Bredde
  138
  Vekt
  444
  Oversatt av
  Westberg, Carina
  Nummer
  1

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.