Enken

Enken
Pris
Pris
179,- 179,-
Pocket
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202544911
Serie Kaliber
Sider 336
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk
Compact Disc Bokmål
Compact Disc Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Innbundet Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
Pocket Engelsk

Om Enken

Smart, realistisk og skremmende! Jean Taylor er enken etter Glen Taylor. Han ble anklaget, men aldri dømt for, kidnapping og drap av en to år gammel pike. Da Glen blir påkjørt av en buss og dør, står Jean igjen som det eneste sannhetsvitnet. Den sørgende enken blir nedringt av journalister, som vil høre historien hennes. Var ektemannen skyldig i det grusomme han ble beskylt for? Og hva visste hun egentlig? Nå når hun endelig er fri, hvilken historie velger hun å fortelle? Britiske Fiona Barton - erfaren journalist som i en årrekke har skrevet for Daily Mail og andre store britiske aviser - har truffet blink med denne debutromanen. Enken er en snedig fortalt psykologisk thriller som et samlet britisk pressekorps har gitt glimrende anmeldelser!

"Gi en stor applaus til et nytt talent på krimscenen. Velkommen: Fiona Barton! «Enken» fokuserer og borer seg ned i en enkelt forbrytelse. Det er sjelden at en får en slik grundig gjennomgang, som regel spretter likene veggimellom." Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad «Enken» er en intens bok som vil gripe tak i enhver krimleser. Fiona Barton har en god penn - finfint oversatt av Carina Westberg - og en effektiv, typisk «journalistisk» skrivestil." Tom Egeland, VG

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
0
4
0
3
0
2
1
1
0
Skriv anmeldelse

Hilde Gjødingsæter Stang
14. september 2017

Fantastisk spennende oppbygging - skuffe

Denne boken gledet jeg meg virkelig til. Hele boken bygger seg opp til en spennende avslutning, men der blir man litt skuffet. Jeg gleder meg likevel til å lese hennes neste bok, nettopp for å bli positivt overrasket.


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Kjedelig,Anbefaler ikke


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn