Båten mellom stjernene

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Det er høst og mørket faller på. Line og pappa skal ut og ro. Kanskje de ser beveren som Line bare har hørt historier om? Line skyver båten fra land. Over dem er stjernehimmelen, under dem er det brådypt vann. De må være helt stille. Kanskje beveren…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Båten mellom stjernene

  Det er høst og mørket faller på. Line og pappa skal ut og ro. Kanskje de ser beveren som Line bare har hørt historier om? Line skyver båten fra land. Over dem er stjernehimmelen, under dem er det brådypt vann. De må være helt stille. Kanskje beveren er på vei mot båten deres nå? I Båten mellom stjernene fortsetter Heivoll sin utforsking av relasjoner mellom barn og voksne, og av barns forhold til døden. Dette gjør han i et poetisk ladet skoglandskap, der handlingen - som i den kritikerroste barnebokdebuten Himmelen bak huset - foregår om natten. Et barn står på terskelen til noe ukjent, som både lokker og truer.


  "Båten mellom stjernene er en vakker og poetisk skildring. [...] Line Halsnes debuterer som illustratør. Hennes strek favner både nattestemningen og jentas fantasi på en nær og original måte." "Historien om Lines båttur med far er gåtefull og poetisk" "Det er en vaghet over deler av teksten og bildene, men dette er en udelt styrke. [...] Illustrasjonene til Line Halsnes underbygger det vage ispedd varme og uhygge gjennom skraveringer, skisseaktige ansikt og omriss av omgivelser. Et mesterlig samarbeid som har gitt et sterkt, varmt og rørende resultat." "Heivoll og Halsnes har levert en bok der tekst og illustrasjoner er uvanlig vakkert samstemt. [...] Underveis skjer spennende og underlige ting - små hendelser og merkelige opplevelser som gjør hverdagen til et nesten hellig sakrament som handler om de store spørsmål, om liv og død. Dette er poetisk og vågalt, sårbart og sterkt." "Med en meditativ stemning i bildene og tekstrytmen får vi en sterk følelse av innvielse når «jeg» og far skal ro en kveldstur. [...] en av høstens beste billedbøker." "Nydelig, lavmælt og poetisk bildebok om en sen kveldstur i robåt på vannet. Det er spennende å bli med Line og pappa i jakten på beveren, samtidig som vi aner konturene av noe truende. Passer for barn i barneskolealder."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2010
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202314651
  Omtalt person
  Height
  299
  Width
  241
  Weight
  543
  Illustrert av
  Halsnes, Line

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.