USA

USA

en reise

Pris
449,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202393106
Sider 469
Originaltittel Reizen zonder John
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Pocket Bokmål

Om USA

Den 23. september, 1960, la den sagnomsuste forfatteren John Steinbeck og hans puddel Charley ut på en ekspedisjon som skulle ta for seg hele det amerikanske kontinentet. Forfatterens mål var å gjenoppdage sitt land og sine landsmenn. På timen, femti år senere, forlot Geert Mak Steinbecks hjem. Det ble starten på en reise i fotsporene til Charley og John, sett gjennom briller fra 2010. Hva slags endringer har de amerikanske småbyene gått gjennom i løpet av de siste femti årene? Hva slags drømmer har det siste århundrets amerikanere båret på og i hvilken grad har de blitt oppfylt? For fire år siden kom Geert Maaks bestselger Europa - en reise gjennom det 20. århundre. Nå har forfatteren forflyttet seg til den andre siden av Atlanteren. I likhet med forrige bok blir dette en reise utenfor allfarvei. Gjennom potetåkrene i Maine, og midtvestens endeløse sletter, gjennom forsteder og spøkelsesbyer, i en hvileløs jakt på essensen av dette landet som aldri har sluttet å fascinere oss.

"USA. En reise er et imponerende kunst-, erfarings- og kunnskapsstykke [...] Det er imponerende, det er tankevekkende, det er skremmende." Jan Askelund, Stavanger Aftenblad "Levende og kunnskapsrik reiseberetning fra USA" Alf Kjetil Igland, Fædrelandsvennen " Nederlandske Geert Mak har gjort stor suksess med sin tidsreise i Europa. Nå er turen kommet til USA, og historikeren er en utmerket reiseleder. [...] Geert Maks reiseskildring er høyst tankevekkende." Heming Gujord, Bergens Tidende Den som kan lite eller ingenting om USA bør lese denne flotte boka. Og den som kan litt mer enn ingenting, bør også lese den. Ikke minst fordi Mak er en åpen forteller, en skribent som reflekterer mens han skriver. Denne boka er ei bok du som leser kan diskutere med, ei boka du kan være uenig med. De beste bøkene er gjerne sånn. Jan Erik Østlie, Aktuell "USA er sannelig verdt å lese." Frode Johansen Riopelle, Klassekampen "Makelig reiseleder, makeløs historieformidler: Etter Europa tar Geert Mak for seg USA. [...] Mesterskapet til Geert Mak ligger [...] i evnen til å formidle kjent historie, med en letthet og tyngde få andre matcher." Iver A. Iversen, Dagsavisen Spennende observasjoner av USA. Bjarte Botnen, Vårt Land

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Geert Mak

Anbefalt


Tips en venn