Dark places

Dark places
Pris
Pris
169,- 169,-
Pocket
Format Pocket
Utgivelsesår 2015
Forlag Font
Språk Bokmål
ISBN 9788281693159
Sider 378
Originaltittel Dark places
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
Pocket Bokmål
Pocket Engelsk

Om Dark places

Libby Day var syv år gammel da hennes mor og to søstre ble myrdet. Libby unnslapp blodbadet i det lille gårdsbruket på landsbygda i Kansas ved å gjemme seg ute i snøen. Som den eneste overlevende var hun også det fellende vitnet i saken mot sin bror Ben, som ble dømt for drapene og soner en 25-års fengselstraff. I mange år har Libby levd av inntektene fra et fond som ble opprettet for å hjelpe henne, men nå er kassen tom og hun er desperat. The Kill Club, en makaber forening av mennesker som er sykelig opptatt av beryktede drapssaker, tilbyr henne 500 dollar for å stille på et møte. Foreningens mål er å bevise at Ben er uskyldig dømt, og mot stadig nye honorarer påtar Libby seg å oppsøke alle involverte i drapene. Samtidig fletter forfatteren inn partier som skildrer drapsnatten slik de døde familiemedlemmene opplevde den, også den dømte broren. Bit for bit avdekkes den uhyrlige sannheten, og nok en gang må Libby flykte fra en morder.

«Velskrevet, spennende krim ... Boken har en sjelden god krimkvalitet, et intelligent plot og fortellingen er full av frapperende formuleringer. Personene har dybde og troverdighet ... Oppklaringen er svært overraskende, en ytterst elegant løsning. Bokens mørke tema er heller ikke uten humor; Flynn klarer det utrolige å få leseren til å bite negler og le høyt - på samme tid.» Stein Roll, Adresseavisa «En skarp, medrykkende og overrumplende krim-historie ... Gillian Flynn har en skarp, myndig og detaljorientert form og stil, som kler hennes stoff. Og hun klarer det helt selsomme, nemlig å få oss til å applaudere en person som er bittert sur, ubehagelig og ikke så lite selvforaktende.» Knut Holt, Fædrelandsvennen

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Gillian Flynn

Gillian Flynn
Gillian Flynn er journalist og forfatter. Hun var i flere årfilmkritiker i bladet Entertainment Weekly. Flynn debuterte i 2006 medromanen Sharp Objects. For Mørke rom ble hun nominert til denamerikanske Edgar-prisen og vant to britiske Dagger-priser.
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn