Juleoratoriet

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (6 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Vinner av Nordisk råds litteraturpris. Juleoratoriet er vakker og forunderlig, en rørende, praktfull, morsom og dyp roman – et regelrett mesterverk, elsket av generasjoner. Solveig Nordensson hadde en visjon om å oppføre Bachs Juleoratorie i kirken …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Juleoratoriet

  Vinner av Nordisk råds litteraturpris. Juleoratoriet er vakker og forunderlig, en rørende, praktfull, morsom og dyp roman – et regelrett mesterverk, elsket av generasjoner.

  Solveig Nordensson hadde en visjon om å oppføre Bachs Juleoratorie i kirken i den lille byen Sunne. Det skulle gå tre generasjoner før drømmen ble virkelighet.

  Familien Nordensson mister sitt lyspunkt, en elsket hustru og en strålende mor, Solveig. Og det skjer akkurat på dagen da det lokale koret står klar til å fremføre Juleoriatoriet, etter ti års forberedelser.

  Aron, ektemannen, søker tilflukt i tausheten. Sønnen Sidner leter etter kjærlighet og samhold etter morens død, og må reise til den andre siden av jorden for å finne det. Først sønnesønnen Victor blir i stand til å realisere sin bestemors visjon om å oppføre det monumentale verket i den lille småbykirken.

  Göran Tunström mottok Nordisk råds litteraturpris for Juleoriatoriet i 1984. Han ble også belønnet med Augustprisen og flere andre utmerkelser. Romanen ble filmatisert i 1996.

  «En bok som på alle måter tilfredsstiller de ønsker og krav man som leser setter til en stor leseropplevelse.» Yngvar Hustoft, Moss Avis

  «Med en stil som forener det poetiske, romantiske, fantastiske og realistiske, fyller Tunström sine karakterer med lyriske, individuelle stemmer, i et polyfont verk som har en gripende intensitet ved seg.» Publishers Weekly

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202571894
  Sider
  363
  Originaltittel
  Juloratoriet
  Emne
  Høyde
  212
  Bredde
  140
  Vekt
  460
  Oversatt av
  Qvale, Per

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.