Tolv lysårroman

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Tolv lysår er en forbløffende roman -- speisa og helt naturlig på samme tid. Vi skulle ri på en eksplosjon ut i verdensrommet, styrtes opp i luften i pågående sprengninger, med detonasjon nok til å utslette en større by, for så å kastes ut med volds…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Tolv lysår

  Tolv lysår er en forbløffende roman -- speisa og helt naturlig på samme tid. Vi skulle ri på en eksplosjon ut i verdensrommet, styrtes opp i luften i pågående sprengninger, med detonasjon nok til å utslette en større by, for så å kastes ut med voldsom kraft, slynges ut av atmosfæren i et vræl. Året er 2032. Norske Vera er en av 19 000 søkere til NASAs treningsprogram for astronauter. Vil hun bli en av de få som skal reise til en romstasjon? Mars er en opplagt destinasjon, men stormaktene USA og Kina har også større planer. Hvis menneskene virkelig skal nå langt, for eksempel tolv lysår ut i verdensrommet, må astronautene være forberedt på å si farvel til verden for godt.


  «Gro Dahle overrasker og imponerer» «[...] frydefull og spennende underholdning. Nesten umulig å legge fra seg før siste side er slukt.» «Gro Dahle har skrevet en overbevisende science fiction-roman...» «Uansett er det vanskelig ikke å bli både dypt imponert og underholdt av denne episke sci-ence fiction-romanen. » «Dess-uten er slutten både poetisk og vakker. » «... sannelig makter Gro Dahle å fengsle meg fullstendig med sin mursteinstykke fremtidsroman «Tolv lysår».» «Denne gangen har Gro Dahle skrevet en roman. Det har vært vellykket» «Gro Dahle holder oss i ånde som i en spenningsroman. »

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202721176
  Sider
  534
  Emne
  Related products
  20211110111149459
  Height
  212
  Width
  139
  Vekt
  606

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.