Fra jord til bord100 sunne og bærekraftige oppskrifter

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Naturlig og bærekraftig mat - best på smak - best for helsa - best for klimaet Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsa? Da er denne boka for deg! Gry Hammer - bestselgende forfatter av bok…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Fra jord til bord

  Naturlig og bærekraftig mat - best på smak - best for helsa - best for klimaet Har du lyst til å leve sunt og bærekraftig? Lage den beste maten fra bunnen av? Ta vare på tarmhelsa? Da er denne boka for deg! Gry Hammer - bestselgende forfatter av boka Fermentering, matentusiast, yogalærer og kursholder - jakter på gode råvarer og god helse. Hennes matfilosofi er basert på tradisjonsmat. Det vil si naturlig mat som kjøtt fra beitefôrede dyr, upasteurisert melkemat, langkokt kraft, fermenterte grønnsaker og selvsankede urter og ville vekster. Her lærer hun deg hvordan du kan gjøre det samme - på dine premisser. Du finner over 100 oppskrifter på brødmat, pålegg, kjøtt- og fiskemiddager, vegetarretter og søte saker. Her finnes ikke ultraprosessert mat - alt er skånsomt tilberedt for å ivareta råvarenes smak og helsebringende egenskaper. Boka inneholder også råvareguide, sesongmenyer og oppskrifter på tradisjonsrike konserveringsmetoder som sylting, speking og fermentering. Fra jord til bord er den ultimate guiden til et sunt og bærekraftig kosthold, en skattkiste av matfilosofi, sunnhet og gode smaker. Les den og bruk den og gi deg selv og jorda en ny vår! Boka er en revidert og utvidet utgave av Den moderne jeger, med flere nye oppskrifter og oppdatert og tidsaktuell informasjon om maten som gjør oss godt. «Fra jord til bord» formidler den helseriktige tradisjonsmaten på en måte som passer vår moderne livsstil. Anne Lene Johnsen, Hjernefabrikken Grys bøker inspirerer til å dyrke og tilberede råvarene slik jorden, kroppen og smakssansene foretrekker dem. Margit Vea, kostholdspedagog og forfatter av Supergod mat for gutter og jenter Gry Hammer formidler på en levende, troverdig og presis måte hvilken verden av forskjell valg av rene råvarer utgjør for helsen. Niels Chr. Geelmuyden, forfatter av Sannheten på bordet.


  «Fra jord til bord» formidler den helseriktige tradisjonsmaten på en måte som passer vår moderne livsstil." Anne Lene Johnsen, Hjernefabrikken "Grys bøker inspirerer til å dyrke og tilberede råvarene slik jorden, kroppen og smakssansene foretrekker dem." Margit Vea, kostholdspedagog og forfatter av Supergod mat for gutter og jenter "Gry Hammer formidler på en levende, troverdig og presis måte hvilken verden av forskjell valg av rene råvarer utgjør for helsen."Niels Chr. Geelmuyden, forfatter av Sannheten på bordet.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202714550
  Sider
  200
  Height
  245
  Width
  180
  Vekt
  672
  Fotografier av
  Nordøy, Mona

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.