Dhal eller lapskaus?matkulturer fra mange land i Norge

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Formålet med denne boka er å presentere basiskost og kunnskaper om matretter fra ulike steder i verden og i Norge. Denne boka er ment om et hjelpemiddel for tilrettelegging av måltider, tilberedning av mat og matservering på sykehjem, sykehus og i h…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Dhal eller lapskaus?

    Formålet med denne boka er å presentere basiskost og kunnskaper om matretter fra ulike steder i verden og i Norge. Denne boka er ment om et hjelpemiddel for tilrettelegging av måltider, tilberedning av mat og matservering på sykehjem, sykehus og i hjemmebaserte tjenester eller i annet omsorgsarbeid. Boka er spesielt aktuell for høgskolestudenter innen yrkesfaglærerutdanning, samfunnsernæring, kulturstudier eller for andre som har interesse for ulike matkulturer og tradisjoner. Viktige emner som blir behandlet: Helse og kosthold Forebyggende helsearbeid Endringer i kostholdet Balanse i kostholdet og i sinnet Religion og mat Faste Mattabuer og tilberedning Matretter, snacks og drikke Norsk kosthold Samisk kosthold

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Pocket
    Utgivelsesår
    2010
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788213028714

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.