Det skjedde i de dager -over 1100 spørsmål tilknyttet religion og trobibelhistorie, trosretninger og regelrette skrøner

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Quiz og spørrebok: Over 1 100 spørsmål tilknyttet religion og tro - Bibelhistorie, trosretninger og regelrette skrøner ... I Det skjedde i de dager ... finner du spørsmål i alle vanskelighetsgrader- noen er lette, noen er vriene og noen…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Det skjedde i de dager -

  Quiz og spørrebok: Over 1 100 spørsmål tilknyttet religion og tro - Bibelhistorie, trosretninger og regelrette skrøner ... I Det skjedde i de dager ... finner du spørsmål i alle vanskelighetsgrader- noen er lette, noen er vriene og noen er plent umulig å vite. Svarene kommer med utdypende informasjon så det du ikke vet vil du få muligheten til å lære- på en morsom måte. Ble apostelen Thomas drept med en lanse eller skutt i ryggen av en uheldig påfugljeger? Hvordan døde Jesus? Hvor finner vi Norges minste stavkirke? Hvem var det som døpte Bob Dylan? Når dukket det første julekortet opp? Det skjedde i de dager ... er en underholdene quizbok som tar for seg bibelhistorie, myter, legender og tradisjoner i en salig røre, og kan like gjerne benyttes som et oppslagsverk som en tradisjonell quizbok. Den er ment som ren underholdning og ser på religion med et glimt i øyet, samtidig som alle religionene tas vare på med den respekt de fortjener.


  "En herlig quizbok som tar for seg religion med både utdypende svar og samtidig trosnøytral" "Endelig hadde jeg noen mektige argumenter da Jehovas vitner stod på døren! Dette er absolutt boken for oss som er nysgjerrige på Bibelens innhold uten å være opptatt av tro. Har fått meg mange AHA-opplevelser og er imponert over hvor mange temaer boken går igjennom- og, ikke minst, all tilleggsopplysningene som er helt gull. Skal bestille flere når julen nærmer seg"

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2015
  Forlag
  Per due forl.
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788269014501
  Sider
  244
  Høyde
  221
  Bredde
  141
  Vekt
  397
  Illustrert av
  Udnæs, Iren

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.