Døden skal du lide

Forfatter , Del 2 av serien Silje Andersen
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Døden skal du lide er Hanne Gelleins andre krimroman, og er en karakterdrevet psykologisk krim inspirert av virkeligheten. Den viser oss hvilke grufulle handlinger et forkvaklet menneskesinn kan få seg til å forsvare. Religiøs fanatisme, forvrengt s…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Døden skal du lide

  Døden skal du lide er Hanne Gelleins andre krimroman, og er en karakterdrevet psykologisk krim inspirert av virkeligheten. Den viser oss hvilke grufulle handlinger et forkvaklet menneskesinn kan få seg til å forsvare. Religiøs fanatisme, forvrengt selvbilde og kunsten å stole på seg selv står sentralt. På Moveien sykehjem virker beboerne forskremte, redde og forvirrede. I det siste har det vært usedvanlig mange dødsfall med en uvanlig hard influensasesong, og samtidig er det lite penger til vedlikehold. Stakkars demente Alma Lien, hun kom seg ut gjennom de stengte dørene og ble funnet frosset i hjel. Rekken av dødsfall gir patologen Silje Andersen en dårlig følelse, og hun mistenker at noe kan være fryktelig galt. Men hvordan kan hun klare å bevise det? Det er jo naturlig at de gamle dør.


  «... en svært dyster, ufyselig og guffen kriminalroman» «Det blir ikke mer «creepy» enn dette» «Steike for en kriminalroman» «... en drivende god psykologisk krim, hvor karakterene bærer mye av plottet.» «Dette er spennende, creepy, skummelt, ekkelt og veldig godt skrevet.» «Evnen til å skape en dyster og ekkel stemning har forfatteren absolutt.» «... fremtiden for vår nye krimforfatter lover godt hvis hun holder denne stimen.» «Anbefales!» Sterke likhetstrekk til Trøndelags største drapssak. Gellein viser at hun tør ta sjanser, tør utfordre seg selv - og mer enn bekrefter sitt talent.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2022
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202753009
  Sider
  362
  Høyde
  212
  Bredde
  135
  Vekt
  406
  Nummer
  2

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.