Forelska i Feisbukk

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Feisbukk er blitt den største og sterkaste bukken i heile Våtedalen. Ja, i heile verda! Geitene er heilt ville etter han. Men han går berre og traskar for seg sjølv. Han bryr seg ikkje lenger om å stange med Smørbukk og dei andre bukkane. - Kva er d…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Forelska i Feisbukk

  Feisbukk er blitt den største og sterkaste bukken i heile Våtedalen. Ja, i heile verda! Geitene er heilt ville etter han. Men han går berre og traskar for seg sjølv. Han bryr seg ikkje lenger om å stange med Smørbukk og dei andre bukkane. - Kva er det med deg? spør Smørbukk. - Veit ikkje! svarar Feisbukk og går endå lenger vekk frå flokken.Han klatrar opp til toppen av Tindefjellet. For det er han som må passe på sola og vinden og regnet. Eller ... er han berre verdas største tullebukk? Vill og frodig bukkebildebok frå Våtedalen. Lett krydra med eksistensiell identitetskrise.


  "Som et frisk pust og en gigantisk promp har Hans Sande og Per Dybvig sluppet Forelska i Feisbukk. Ei vill, humoristisk og frodig nynorsk bildebok [...] Sammen med sprelske Per Dybvig bobler han så det riktig bruser." "Boka byr på mange morosame ordspel i geitebukkeavdelinga, og like herlege teikningar. Litt alvor er det òg, men ikkje knytt til Facebook, som boktittelen lett kan få ein til å tru. Me skal ikkje avsløra alvoret her, men heller rå store og små lesarar til å ta ei lesestund i sofaen saman. Foreldre kan godt riva seg laus frå Facebook og heller lesa høgt om Feisbukk - høgtlesing er kraftig undervurdert!"

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2014
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Nynorsk
  ISBN
  9788202436520
  Emne
  Height
  280
  Width
  205
  Vekt
  394
  Illustrert av
  Dybvig, Per

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.