Forelsket i Napoli

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Forelsket i Napoli er en fortelling om to studenter på søken etter tilhørighet - en kjærlighetserklæring til Napoli I flere år har amerikanske Heddi bodd og studert i Napoli. På en fest møter hun Pietro, en italiensk bondesønn, og hun blir straks ti…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Forelsket i Napoli

  Forelsket i Napoli er en fortelling om to studenter på søken etter tilhørighet - en kjærlighetserklæring til Napoli I flere år har amerikanske Heddi bodd og studert i Napoli. På en fest møter hun Pietro, en italiensk bondesønn, og hun blir straks tiltrukket av den nerdete geologistudenten. Til tross for at de har svært ulik familiebakgrunn, blir de hodestups forelsket i hverandre. Men selv om kjærligheten er sterk, skilles deres veier. Flere år senere, når Heddi har begynt et nytt liv på New Zealand, mottar hun en e-post fra Pietro. Bare tanken på Napoli - og på Spanskekvarterets smale, buktende gater - gjør henne full av lengsel. Napoli var hennes by, og Pietro var hennes første store kjærlighet. Skal skjebnen endelig føre dem tilbake til hverandre?


  «En kjærlighetserklæring til Napoli ... kraftig og autentisk nettopp fordi den er skrevet fra en utlendings synspunkt, en som ikke er redd for denne enorme byen som ofte er vanskelig å forstå.» «Heddi Goodrich er en utmerket forteller som holder leseren i øyeblikket, mens fortidens skygger lurer, og lar leseren sitte igjen som fengslet. Jeg elsket den. Nydelig!» «Lost in the Spanish Quarters er en saftig sanseopplevelse av en roman. Jeg kunne lukte kloakken og havet, smake på beskrivelsene av smuldrende bygninger, kranglende par og sydende olje. Fortellingen føles taktil, rik og meditativ, alt på én gang.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2020
  Forlag
  Bazar
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202618704
  Sider
  394
  Originaltittel
  Perduti nei quartieri spagnoli
  Sted
  Høyde
  212
  Bredde
  138
  Vekt
  482
  Oversatt av
  Wold, Siv Erle

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.