En moderne familie

En moderne familie
Pris
Pris
379,- 379,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Aschehoug
Språk Bokmål
ISBN 9788203362361
Sider 238
Sted Oslo

Andre formater / språk

Compact Disc Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Pocket Bokmål

Om En moderne familie

Vinner av Bokhandlerprisen 2017!

Etter førti års ekteskap bestemmer Torill og Sverre seg for å skilles. De er sytti år, nylig pensjonert – og føler seg ferdige med familieprosjektet. Det gjør ikke deres tre voksne barn: Liv, Ellen og Håkon. For dem er familien fremdeles et viktig omdreiningspunkt, og opphavet til deres egne verdier, valg og ambisjoner.

Når foreldrene skiller seg, rokker det ved grunnlaget for hver og en av søsknene – men også ved den balansen og dynamikken som finnes i familien.

Gjennom de tre søsknenes ulike blikk, fortelles en historie om tilhørighet, oppbrudd og konsekvenser – og om hva som egentlig utgjør en familie.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Julia Skarvøy
14. november 2018

Kjent Flatland-stil

Her klarer forfatteren å skildre mange liv, som møtes og omgåes, men som og har sin egen historie i det hele. Flatland er virkelig god på å skape komplekse mennesker som virker autentiske. En fin bok med sjel, som skildrer på en god måte hvordan mennesker og familier opplever endringer, sammen og alene. Anbefales.


Ord som beskriver produktet:

Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Helga Flatland

Helga Flatland
Helga Flatland regnes blant de fremste av unge norske fremadstormendeforfattere. Hun har fått et stort publikum for måten hun beskrivermenneskelige prosesser som sorg, tilknytning og oppbrudd på. Foto:Niklas Lello
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn