Jeg grunnla De forente staterroman

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk
Terningkast 6!
– Fædrelandsvennen
«Brageprisnominert og fantastisk.» Terningkast 6 – Fædrelandsvennen

Kort om boken

USA ville ikke vært den nasjonen vi kjenner i dag uten innsatsen til Alexander Hamilton, og få mennesker har gjort en lignende klassereise. Etter en fattigslig og farløs oppvekst på den danske koloniøya St. Croix i Karibia ender den sykelige, men be…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Jeg grunnla De forente stater

  USA ville ikke vært den nasjonen vi kjenner i dag uten innsatsen til Alexander Hamilton, og få mennesker har gjort en lignende klassereise. Etter en fattigslig og farløs oppvekst på den danske koloniøya St. Croix i Karibia ender den sykelige, men begavede gutten opp som en av USAs grunnleggere. Til tross for at han var både følelsesstyrt og konfliktsøkende står han for ettertiden som en av historiens mest visjonære politikere. Det uregjerlige lynnet og den skarpe tungen skulle imidlertid skape store vanskeligheter for ham selv og for dem han elsket. Jeg grunnla De forente stater er en dypt original og gripende roman om de slagene som former en nasjon og et liv, og om de menneskene som brått befinner seg i begivenhetenes sentrum.


  «Bragepris-nominert og fantastisk» «Jeg grunnla De forente stater er kort og godt ein briljant roman.» «Og når en historisk roman klarer å fremstå som et friskt pust, da blir jeg bergtatt. - Ja, takk. Jeg tar gjerne en til! » «En fullamerikansk historisk roman av det solide slaget.» «... gleder og engasjerer hele veien med sin målrettede energi og selvbevisste vilje til å overskride ferdig oppstilte skjemaer. Godt gjort!» «For sjelden ser man så mye lekenhet og originalitet i behandlingen av et historisk materiale på norsk.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Tiden
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788210058097
  Sider
  413
  Omtalt person
  Sted
  Terningkast
  6
  Terningkast kilde
  Fædrelandsvennen
  Related products
  20201126144344650
  Height
  214
  Width
  139
  Vekt
  468

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.