Ferment

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance right now. Holly Davis shows us it's easy to incorporate some homemade fermented foods in your lifestyle, if you know how.

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Ferment

    Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance right now. Holly Davis shows us it's easy to incorporate some homemade fermented foods in your lifestyle, if you know how.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2017
    Forlag
    Murdoch Books
    Språk
    Engelsk
    ISBN
    9781743368688
    Sider
    272
    Høyde
    194
    Bredde
    251
    Vekt
    1126

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.