Mat på bordet fra morgen til kveld125 herlige hverdagsoppskrifter

Kort om boken

Lær av en av Norges beste matbloggere og sett velsmakende MAT PÅ BORDET hver dag. Lær deg en knippe klassikere som alltid fungerer og som gjør at smilene rundt middagsbordet sitter løsere. Ta imot tips fra en som kan! Ina er en av Norges mest populæ…
Fri frakt
449,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater
  • Innbundet

    Bok med hardt omslag.

  • Pocket

    Heftet bok med mykt omslag.

  • Kartonert

    Bok med tykke, stive sider.

  • E-Bok

    Digitalt format. E-bok kan leses i ARK-appen eller på Kindle. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Nedlastbar lydbok

    Digitalt format. Nedlastbar lydbok kan lyttes til i ARK-appen. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Digikort lydbok

    Lydbok på digikort. Krever Digispiller.

  • Compact Disc

    Lydbok eller musikk på CD. Krever CD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Vinyl

    Vinylplate. Krever platespiller.

  • DVD

    DVD-film. Krever DVD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Blu-ray

    Blu-ray-film. Krever Blu-ray-spiller eller annen kompatibel avspiller.

    Om Mat på bordet fra morgen til kveld

    Lær av en av Norges beste matbloggere og sett velsmakende MAT PÅ BORDET hver dag. Lær deg en knippe klassikere som alltid fungerer og som gjør at smilene rundt middagsbordet sitter løsere. Ta imot tips fra en som kan!

    Ina er en av Norges mest populære og kreative matbloggere med bloggen Mat på bordet. Ina har samlet sine aller beste oppskrifter og det er blitt en fest for øye og gane. Lær deg å lage hverdagsmat med det lille ekstra. Lær deg et antall basisoppskrifter som du kan ha med deg resten av livet, og gjør dem til dine egne klassikere. For eksempel: Eltefritt brød, vellykket hver gang, en pai du får til, den beste italienske pizzaen, supper som smaker av Italia, eller noen få helt nydelige gryteretter. Hvorfor ikke spise godt hver eneste dag!

    Ina-Janine Johnsen er matblogger og spaltist i A-magasinet og skriver for matmagasinet NORD. Hun er utdannet interiørarkitekt og bor i Oslo.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2014
    Forlag
    Gyldendal
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788205453791
    Sider
    279

    Anbefalt

    Anbefalt