Norges beste kremtopper

De beste toppturene Norge har å by på!

Del av serien

Kort om boken

Lyst til å dra på topptur i helga? Denne boka gir deg en superb oversikt over de beste toppturene Norge har å by på – her finner du et frydefullt utvalg godbiter fra det ganske land. Inkludert flotte bilder og kartutsnitt med rute for hver topp! Bil…
Fri frakt
429,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

  Om Norges beste kremtopper

  Lyst til å dra på topptur i helga? Denne boka gir deg en superb oversikt over de beste toppturene Norge har å by på – her finner du et frydefullt utvalg godbiter fra det ganske land. Inkludert flotte bilder og kartutsnitt med rute for hver topp!

  Bildene og beskrivelsene vil garantert vekke lysten din til å pakke sekken, dra på deg turskoene og løpe ut døra. Eller du kan nyte turene mens du sitter i godstolen med noe varmt i koppen og fantaserer om neste topptur.

  Forfatterne har vært på over 2000 toppturer og har valgt kremen av alle disse til denne boka. Turforslagene har god spredning i både ferdighetsnivå og geografi. Enhver av toppene kan nås med vanlig turutstyr. Alle turene er klassifisert med utgangspunkt i den nye nasjonale standarden for gradering av fotturer, så det er lett å velge tur etter nivå.

  God tur!

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2016
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205491588
  Sider
  223
  Sted
  Emne
  Fjellområder, Fotturer

  Anbefalt

  Anbefalt