Erotika

Erotika

Nettpris
99,-
Veil. pris 369,- Spar 270,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

Skriv anmeldelse
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202544034
Sider 109

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål

Om Erotika

Hva er erotikk? Eller det erotiske? Dette kan virke som spørsmål med enkle svar, i hvert fall når man ser hvordan de besvares av massemediene. Erotika byr på friske tilnærminger til temaer man skulle tro var ferdigbehandlet. Her finnes pirrende tekster om korte møter, men også humoristiske skildringer av avbrutte samleier. Sjelden har tilsynelatende lette tekster formidlet en slik tyngde.

«I 'Erotika' spør Inger Wold Lund hva det erotiske er og kan være og frigjør leseren fra gitt forventninger av hva det kan romme. [. .. Hun] gir leseren muligheten til å oppleve det erotiske på nytt, i livet som i litteraturen. [...] Samtidig viser den vei videre i Inger Wold Lunds forfatter- og kunstnerskap». Camilla Chams, BLA «Hun viser at erotikk kan være mye mer enn skildringer av vill og hemningsløs sex. Heller enn å beskrive erigerte peniser som penetrerer svulmende vaginaer, er tekstene avspeilinger av situasjoner hvor slike elementer har vært tilstede, men hvor det som vies litterær oppmerksomhet er tingene som skjer før, under og etterpå [...] EROTIKAs spesielle innfallsvinkel til seksualitet gjør boken til en spesiell og etterlengtet leseropplevelse. Hvis du er blant dem som har avskrevet erotisk litteratu... «Pirrende, humoristisk og overraskende - visst går det an å skrive godt om erotikk!» Stine Okkelmo Thorp, Kk

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Tips en venn