Yoko Ono er en sjarlatanblogger og betraktninger

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk
Terningkast 5!
– VG
«Utmerket Elling!» VG, terningkast 5

Kort om boken

I en sokkelleilighet på Grefsen, i hybelen hos enkefru Annelore Frimann-Clausen, sitter Elling og blogger. «Hvorfor begynne å blogge - nå?» spør han seg. «Fordi livet er kort, jeg er alt i ferd med å bevege meg inn i støvets alder.» Elling skriver o…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Yoko Ono er en sjarlatan

  I en sokkelleilighet på Grefsen, i hybelen hos enkefru Annelore Frimann-Clausen, sitter Elling og blogger. «Hvorfor begynne å blogge - nå?» spør han seg. «Fordi livet er kort, jeg er alt i ferd med å bevege meg inn i støvets alder.» Elling skriver om det som faller ham inn; om sine favorittretter fra barndommen, om hvor i all verden menneskene kommer fra, om aktuelle saker i nyhetsbildet og om minnene han bærer med seg om sin mor. Han skriver om hagestell og flesk og duppe, om livet i den vesle kjellerleiligheten, men har også sterke meninger om mye og mangt. For eksempel om Yoko Ono. Yoko Ono er en sjarlatan er en samling tekster skrevet i perioden 2013 til 2020. En del av tekstene har Ambjørnsen tidligere turnert med, til stor suksess, mens en del av dem også er publisert på Facebook-siden Elling-nytt og på Cappelen Damms egne nettsider.


  «Ellings blogger er geniale og banale på samme tid.» «Noen av historiene tar helt av og vokser til stor komedie.» «Ingvar Ambjørnsens nye Elling-bok er et bærbart overflødighetshorn av innfall og snurrige betraktninger.» «(...) en samling tekster som er formidlet med et stort overskudd.» «Mens vi venter på at Ambjørnsen skal få prokrastinert ut den neste romanen om Elling, er dette utmerket lesning på venterommet.» «Skyhøy underholdningsverdi» «Bloggeren Elling i ellevill og sorgmunter utfoldelse er en veldig god idé.» Ambjørnsen har et helt spesielt håndlag når han beskriver Ellings minner om moren. Noen av scenene er så sterke og rø-rende at de får frem tårene«Noen av scenene er så sterke og rørende at de får frem tårene.» «Det er ingen grunn til å stoppe nå!» «Tekstene her er umiskjennelig båret av Ellings stemme. Lune, underfundige og tidvis såre.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2020
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202681302
  Sider
  238
  Omtalt person
  Emne
  Terningkast
  5
  Terningkast kilde
  VG
  Height
  208
  Width
  131
  Vekt
  305

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.