Stien med edderkoppredeneroman

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Eventyrlig beretning om foreldreløse Pin, som havner midt i motstandsbevegelsens kamp mot fascistene og tyskerne i De liguriske alpe ne på tampen av andre verdenskrig. «Pin går langs stier som slynger seg rundt elven, bratte skråninger hvor ingen dy…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Stien med edderkoppredene

  Eventyrlig beretning om foreldreløse Pin, som havner midt i motstandsbevegelsens kamp mot fascistene og tyskerne i De liguriske alpe ne på tampen av andre verdenskrig.

  «Pin går langs stier som slynger seg rundt elven, bratte skråninger hvor ingen dyrker noe som helst. Det finnes veier som bare han kjenner til, og som de andre guttene skulle ha gitt mye for å få vite om, det finnes et sted hvor edderkoppene bygger reder, og bare Pin vet om det, som den eneste i hele dalen, kanskje i hele fylket; ingen annen gutt har noensinne visst at det finnes edderkopper som bygger reder, bortsett fra Pin.»
  I et trangt smug med hvelvede buer, i en ikke navngitt by i Nord-Italia, bor den ti år gamle, rappkjeftede Pin sammen med sin prostituerte søster. Mens krigen raser rundt ham, søker den ensomme skomakerlærlingen tilflukt i de voksnes verden. På det lokale vertshuset forteller han skrøner og synger grove viser for byens drankere, og det er for å imponere disse tvilsomme skikkelsene at han går med på å stjele pistolen til en tysk soldat som er en av søsterens faste kunder.
  Dette vågestykket blir starten på en spennende fortelling om hvordan den foreldreløse Pin havner midt i motstandsbevegelsens kamp mot fascistene og tyskerne i fjellene i De liguriske alpene under de aller siste månedene av andre verdenskrig.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  E-Bok
  Kopisperre
  Vannmerket (SDRM)
  Filformat
  EPUB
  Utgivelsesår
  2018
  Forlag
  Solum
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788256019625
  Sider
  149
  Originaltittel
  Il sentiero dei nidi di ragno
  Sted
  Oversatt av
  Watz, Tommy

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.