Jamies supermat

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Ny bok fra Jamie Oliver om supermat i hverdagen! Med hans herlige mat kan du forebygge sykdom, bli noen kilo lettere og litt gladere. Etter snart 30 år på kjøkkenet (og tett opp til egen 40-årsdag) bestemte Jamie seg for å lage en kokebok hvor all m…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Jamies supermat

  Ny bok fra Jamie Oliver om supermat i hverdagen! Med hans herlige mat kan du forebygge sykdom, bli noen kilo lettere og litt gladere.

  Etter snart 30 år på kjøkkenet (og tett opp til egen 40-årsdag) bestemte Jamie seg for å lage en kokebok hvor all maten skulle ivareta helsen til den som bruker boken. Dette har derfor blitt den boken Jamie har lagt mest arbeid i, og den har allerede endret livet hans. Målet er at den også skal være et viktig steg i riktig retning for alle som bruker boken. Jamie har brukt nesten to år på å intervjue og møte ernæringseksperter, forskere og professorer. Sammen med teamet sitt har han utarbeidet en mengde oppskrifter som kiler smaksløkene dine og gir deg balanserte måltider som inneholder næringsstoffer som gjør deg friskere og gir deg energi og humør til å takle alt du har lyst til å gjøre. Oppskriftene er delt opp i frokoster, lunsjer og middager. Og enhver kombinasjon holder deg under anbefalt kaloriinntak, slik at du kan nyte litt snacks ved siden av, om du ønsker det.

  De fleste som bruker denne boken vil merke at vekten går ned og humøret går opp. Ved å bruke en håndfull av rådene i denne boken, har du verktøy til å få et sunnere liv! Jamie har tatt alle bildene til boken selv.

  Jamie Oliver er en verdenskjent kokk, forfatter og tv-personlighet, og dette er hans 13. bok på norsk.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2016
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205491021
  Sider
  309
  Originaltittel
  Everyday super food
  Høyde
  255
  Bredde
  200
  Vekt
  1210
  Illustrert av
  Oliver, Jamie , Stuart, Paul , Claire, Freddie
  Oversatt av
  Kristoffersen, Lisbeth

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.