Tretten grunner

Tretten grunner

Pris
149,-
Pocket
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Kundevurdering
(1)

Lagerstatus FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2015
Forlag Schibsted
Språk Bokmål
ISBN 9788251685900
Sider 318
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

Pocket
Bokmål
Pocket
Engelsk
E-Bok
Nedlastbar Bokmål
Pocket
Engelsk

Du kan ikke stoppe framtiden. Du kan ikke spole tilbake fortiden. Den eneste måten å avsløre hemmeligheten på er å trykke play ... På vei hjem fra skolen finner Clay Jensen en pappeske med kassetter utenfor trappa si. Kassettene er fra Hannah Baker, en jente i klassen hans som døde to uker tidligere. Han vil ikke ha noe med disse kassettene å gjøre. Hannah er død. Og hemmeligheten hennes bør begraves med henne. Men så hører han Hannas stemme si at han er en av de 13 grunnene til at hun tok sitt eget liv. Gjennom hele natten lytter Clay til Hannas stemme, han blir guidet rundt i den lille hjembyen ... og oppdager på veien noe som forandrer livet hans for alltid. 13 gode grunner har fått strålende kritikker, mottatt en rekke priser og ligget på New York Times bestselgerliste i over ett år. Romanen, som er beregnet på ungdom fra 13 år og oppover, er gitt ut i nærmere 30 land.


Tips en vennskriv anmeldelse
(4/5)
1   vurdering
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Hannah, Ark Solli
30. november 2016

Sterk og god

Sterk ungdomsroman som tar opp viktige temaer som selvmord og mobbing. Skrevet med godt språk og så spennende at den er vanskelig å legge fra seg. God moral og skrevet på en nytenkende måte. Anbefales!


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold