Grensesang

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

"Sprelsk og vittig (...) et overflødighetshorn av en bok", skrev VG om Grensesang, og deres anmelder gav boken terningkast seks. I de vestlige grensetraktene mellom Canada og USA består delelinjen stort sett av en grøftekant mellom landlige naboeien…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Grensesang

  "Sprelsk og vittig (...) et overflødighetshorn av en bok", skrev VG om Grensesang, og deres anmelder gav boken terningkast seks. I de vestlige grensetraktene mellom Canada og USA består delelinjen stort sett av en grøftekant mellom landlige naboeiendommer. Brandon Vanderkool er en elskelig brande som trives best ute i skogen der han studerer og katalogiserer fugler. Når han får jobb som grensevakt, sørger det skarpe blikket hans snart for at det oppdages og arresteres marihuanasmuglere og illegale innvandrere i et antall som skaper panikk i et land som ennå ikke har kommet seg etter 11. september. Men uavhengig av kampen mot terror, narkotika og menneskesmugling går livet sin gang på begge sider av grøftekanten. Bokens uforglemmelige persongalleri trumfer hver på sin måte igjennom sin menneskelighet på tross av grensene rundt dem og i dem.


  «Sprelsk og vittig (...) et overflødighetshorn av en bok.» «Jim Lynch har et finjustert øre for folks måter å snakke med hverandre på og en velutviklet evne til å få stemmene ned på papir. Menneskene hans er fremstilt med stor varme og fremstår med alle de styrker og svakheter de skal ha - slik at vi som leser kan humre, le og i blant kjenne medfølelse.» «Et funn av en bok. Jeg vil absolutt anbefale 'Grensesang'. Det er til og med en god investering, for poengene er så mange at lysten til å lese den om igjen dukket opp like etter at jeg slo permene sammen.» «Underholdende og intelligent (...) sødmefylt satire over et korrupt terrorfryktende USA.» "Praktfull, øm, sørgelig og gjennomsyret av vidd ... Lynch har ikke bare skrevet en liberal kritikk av krigen mot terror, men også en rørende optimistisk gjendrivelse av vår paranoia som oppmuntrer oss til å fantasere sammen med Brandon om muligheten til å overskride alt som skiller oss." "Grensesang er en av de mest oppfinnsomme og enestående romanene fra de siste år. Lynchs elegante veksling mellom flere stemmer og handlingstråder gjør Grensesang til en bok som tar slutt altfor fort." «Flotte menneske portretter og en usedvanlig kjærlighetshistorie. En fantastisk fin bok, samtidig som den er morsom.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2010
  Forlag
  Font
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788281691117
  Sider
  282
  Originaltittel
  Border songs
  Høyde
  180
  Bredde
  114
  Vekt
  210
  Oversatt av
  Engen, Bodil

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.