Entertainer

Entertainer

kriminalroman

Pris
260,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

25%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Kolofon forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788230008881
Sider 270
Sjanger Krim

Om Entertainer

Terje arbeider i familiens vellykkede snekkerifabrikk og bygg-mesterforretning, sammen med sin bror og sine foreldre i Norge. Han har bygningsutdannelse, men er rastløs og ønsker å se verden. Hans mor, Helena, er redd han skal reise til Amerika. Han blir bare mer og mer rastløs, og en dag, tidlig på 50-tallet, går han om bord på Amerika-linjen og setter kurs for New York. Det oppstår et vennskap under overfarten med lugarkameraten som kommer fra Finland. Etter ankomst møter Terje tilfeldigvis en entertainer, gullgraver og kunstmaler. Terje får en mistanke om at denne hemmelighetsfulle mannen kan være nordmann. Dette vil Terje undersøke, uvitende om at dette vil føre han inn i spennende og utrolige opplevelser.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn