Over horisonten

Over horisonten
Pris
Pris
379,- 379,-
Innbundet
«Boken er helt oppslukende og byr på ren leseglede» VG, terningkast 5
Format Innbundet
Utgivelsesår 2019
Forlag Bastion forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788283132021
Sider 509
Originaltittel The giver of stars
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
Pocket Bokmål

Om Over horisonten

Over horisonten er en storslagen og uforglemmelig roman fra den bestselgende Jojo Moyes – forfatteren som er blitt et verdensfenomen!

Dette er den perfekte boken for deg som elsker rike, rørende og lidenskapelige romaner, som attpåtil er inspirert av virkelige hende lser.

Boken handler om unge Alice, som føler seg fanget i Londons sosietetsliv. Da hun får muligheten til å flytte til USA, griper hun sja nsen umiddelbart. Det nye livet hennes skal imidlertid vise seg å bli ganske annerledes enn hun hadde trodd.

Alt tar en ny vending da hun møter den selvstendige og frittalende Margery. Alice og fire andre unge kvinner forlater alt de har kjært, og rir ut under den åpne himmelen for å spre kunnskap og leseglede mellom fjellene i Kentucky. Det de ikke vet, er at på reisen vil de også finne frihet, vennskap, kjærlighet og et liv de kan kalle sitt eget.

«Boken er helt oppslukende og byr på ren leseglede. (…) Jojo Moyes’ nyeste roman er det beste hun har skrevet siden ‘Et helt halvt år’.»
VG, terningkast 5

«Nok en innertier! En ganske fantastisk historie kløvhestbibliotekarer i det ville Kentucky. (…) Det vakreste i fortellingen er Moyes formidling av hvor viktig litteraturen var i disse lutfattige hjemmene, både som folkeopplysning og fantasiflukt fra en beinhard virkelighet.»
Dagbladet, terningkast 5

"Boken er helt oppslukende og byr på ren leseglede." Terningkast 5. VG "Nok en innertier! En ganske fantastisk historie ..." Terningkast 5. Dagbladet

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Cecilie Vangen
10. desember 2019

Anbefales

En god bok med en annerledes historie. Noen ting er litt opplagt i boken, men alt i alt en bok jeg anbefaler videre og jeg blir nok å lese den igjen.


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Jojo Moyes

Jojo Moyes
Jojo Moyes har vært forfatter på heltid siden 2002, da hennes førsteroman Sheltering Rain ble utgitt. Jojo er født i London i 1969. Foto:Penguin UK
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn