Avgrunnsblikkkriminalroman

Del av serien

Kort om boken

Femundsmarka 2016: Odd Singsaker og Felicia Stone drar på tur til en øde utleiehytte. Når de kommer fram, henger det et lik fra taket. Singsaker gjenkjenner den avdøde som enken etter et drapsoffer i en gammel sak. Trondheim 1997: En jente på ell…
Fri frakt
369,-
Format/språk (4 forskjellige)
Format
E-Bok
Avgrunnsblikk
E-Bok
Bokmål
129,-
Pocket
Avgrunnsblikk
Pocket
Bokmål
169,-
Nedlastbar lydbok
Avgrunnsblikk
Nedlastbar lydbok
Bokmål
169,-
Forklaring av formater

  Om Avgrunnsblikk

  Femundsmarka 2016: Odd Singsaker og Felicia Stone drar på tur til en øde utleiehytte. Når de kommer fram, henger det et lik fra taket. Singsaker gjenkjenner den avdøde som enken etter et drapsoffer i en gammel sak. Trondheim 1997: En jente på elleve år forgifter sin egen far med sovepiller og kommer unna med drapet. Det eneste stedet hun deler sin mørke hemmelighet, er i dagboken hun kaller Skyggenes bok. Trondheim 2009: Den unge studenten og wicca- utøveren Fredrikke Nilsen våkner på et blodig teppe i en villa på Singsaker med en kniv i hånden. I sengen ligger veilederen hennes, professor Bjørn Sauvage, stukket til døde. AVGRUNNSBLIKK er en fortelling om besettelse, ritualer, frigjøring og bedrag - en jakt på skygger der Singsaker selv får føle på sin egen dødelighet. JØRGEN BREKKE (f. 1968) er utdannet lektor fra NTNU, men jobber nå som forfatter på heltid. Han bor i Horten med sin kone og deres tre barn, men har tidligere bodd flere år i Trondheim. Brekke debuterte i 2011 med Nådens Omkrets, den første krimromanen om førstebetjent Odd Singsaker. Avgrunnsblikk er femte bok i den kritikerroste Singsaker-serien. Brekkes bøker er utgitt i USA, England og 17 andre land.

  "Jørgen Brekke er på full fart inn i krimeliten", Tønsberg Blad (terningkast 5) "Helt fra det mørke og uhyggelige anslaget har Brekke leserens fulle oppmerksomhet." VG (terningkast 5)

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Jørgen Brekke

  Jørgen  Brekke

  Jørgen Brekke - krimforfatter i særklasse! Brekke debuterte med Nådensomkrets i 2011.

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Juritzen forl.
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788282059725
  Sider
  316

  Anbefalt

  Anbefalt