Festmatkokeboken for deg som vil imponere og servere

Forfatter

Kort om boken

Denne boken er for deg. For deg som skal ha fest. Fest med god mat. Gjør helhetsinntrykket mer spennende med enkle grep. La menyen speile et formål, en intensjon. Hva slags smaksopplevelser har du i tankene for dine gjester, og når skal den inntref…
Fri frakt
389,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

    Om Festmat

    Denne boken er for deg. For deg som skal ha fest. Fest med god mat. Gjør helhetsinntrykket mer spennende med enkle grep. La menyen speile et formål, en intensjon. Hva slags smaksopplevelser har du i tankene for dine gjester, og når skal den inntreffe? Følgende temaer finner du i boken: - Fingermat til bobler - Øl & mat - høstgrytefest - brød - Den store viltmiddagen - ostekveld - det nye julebordet - fisk og skalldyrsfest - vinter - nyttårsaften - asiatisk festmeny - Påske - sofasnacks - plukk & fang - konfirmasjonen - sommerfest - pølsefest gourmet - 10 kulinariske partybud Jørgen Kolderup er født og oppvokst i Son, hjørnetannen i Oslofjordens perlerad av vakre destinasjoner. Inspirert av årets festdager, sesongenes gang og førsteklasses råvarer har han nå ført sin andre kokebok i pennen. 16 lekre kapitler dedikert til uimotståelig festmat. Jørgen har gjort seg bemerket for sine kokkeferdigheter i både innland og utenland, og begynte i høst som kjøkkensjef på Harahorn i Hemsedal.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2013
    Forlag
    Pepper
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788292527146
    Sider
    192
    Emne
    Mat og drikke, Selskap
    Illustrert av
    Næss, Baard
    Mathisen, Erik

    Anbefalt

    Anbefalt