Lufte gaupene

Lufte gaupene

roman

Nettpris
99,-
Veil. pris 349,- Spar 250,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

Kundevurdering
(1)
Skriv anmeldelse
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205504080
Sider 202

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål

Om Lufte gaupene

Språksikker debut om destruktive relasjoner. En ung kvinne flytter inn på hybelen til kjæresten. Han lar henne bruke kleshengerne sine og gir henne en egen teskuff på kjøkkenet. Når han er på jobb, ligger hun under dyna og lytter etter postmannen og naboens katt mens hun tenker på den tiden da hun og venninnen var så nær hverandre at de nesten unnslapp følelsen av å være helt alene. Hva skjer når man bare ser seg selv gjennom andres blikk? Når man legger for mye i det som blir sagt og gjort, når man blir uselvstendig på grensen til identitetsløs? Lufte gaupene utforsker tilhørighet, lengsel og uro, og den makten vi lar andre mennesker få over oss. «Julie T. Stangebye debuterer med en sterk roman om unge mennesker, dirrende av uuttalt og undertrykt smerte [...] denne språksikre og stilsikre debutromanen [...] handler veldig mye om nærhet, og om å ønske nærheten så sterkt at det blir plagsomt for den andre. Og om å søke aksept så sterkt at en utsletter sine egne behov, helt til de uavvendelig dukker opp og fører til ønske om å gjøre noe dritt - her også uttrykt som å lufte gaupene, det vil si å bryte noen tabuer eller simpelthen gjøre noe kriminelt. Mye er skjult i denne teksten. Det dirrer med når en leser.» Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Tone Fosse
16. juni 2017

Lufte gaupene Julie Stangebye

Svært godt språk. Vanskelig å legge bort! Drivende historie. Gleder meg til å lese mer av denne forfatteren.


Ord som beskriver produktet:

God,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Mer fra Julie T. Stangebye

Anbefalt


Tips en venn