Julens krydder

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Når duften av kanel, kardemomme, ingefær og kryddernellik sprer seg i huset, vet vi at julen er rett rundt hjørnet. Forventningsfullt kan vi se frem til pepperkaker, ingefærnøtter, gløgg, ribbe og kryddersild. De eksotiske krydderne vi bruker som en…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Julens krydder

    Når duften av kanel, kardemomme, ingefær og kryddernellik sprer seg i huset, vet vi at julen er rett rundt hjørnet. Forventningsfullt kan vi se frem til pepperkaker, ingefærnøtter, gløgg, ribbe og kryddersild. De eksotiske krydderne vi bruker som en del av norsk juletradisjon kommer fra de fjerneste himmelstrøk og brukes både i mat, røkelse og julepynt. Sammen med lukten av granbar og appelsiner får det frem den deilige julestemningen. I denne boken presenterer forfatter og krydderekspert Kari Vetlesen de ti mest kjente julekrydderne. Hun tar oss med på en reise fra opprinnelsessted i Asia og Østen, og på en historisk oppdagelsesferd som både er spennende og dramatisk. Hvor kommer krydderne fra? Hvorfor ble de «norske julekrydder»? Hvordan dyrkes de og hva brukes de til? Boken er spekket med nydelige, inspirerende bilder og oppskrifter på både mat, drikke og bakverk med de aromatiske urtene som får frem den gode julestemningen

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2015
    Forlag
    Vega forl.
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788282114455
    Sider
    205
    Height
    248
    Width
    177
    Weight
    780

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.