Natt til fjerde novemberroman

Forfatter , Del av serien Cappelens storbøker
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Romanen skildrer hvor alene hvert menneske kan være i en familierelasjon, og hvor hardt en sorg kan ramme, men også hvordan en sorg kanskje kan gi grobunn til forandring. Av og til tenkte de at om Jonna hadde vært liten, kanskje fem år eller ti år, …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Natt til fjerde november

  Romanen skildrer hvor alene hvert menneske kan være i en familierelasjon, og hvor hardt en sorg kan ramme, men også hvordan en sorg kanskje kan gi grobunn til forandring. Av og til tenkte de at om Jonna hadde vært liten, kanskje fem år eller ti år, da ville tvilen vært mindre. Da ville de vært helt sikre på at datteren deres var drept. Og siden gjemt, og gravet ned eller kastet på sjøen. Det ville ha vært lettere. Men hun kunne ikke ha rømt! Hvor skulle hun ha gjort av seg? Jonna er søtten år og forsvinner sporløst fjerde november. Det fins ingen brev eller dagbok som kan forklare noe, og etter flere uker lever foreldrene, Magnhild og Jon, fremdeles i uvisse. Er dette deres skyld?


  "Karin Fossum har med den intense samlivsromanen Natt til fjerde november skrevet en av sine sterkeste bøker." "Natt til fjerde november er et dirrende kammerspill som med få virkemidler og et neddempet språk spiller ut velkjente scener omkring familien." "Et intenst kammerspill om en forsvinning og familiens reaksjoner." "Hva vet vi om våre barn? spør Karin Fossum i velregissert psykologisk familiedrama."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2004
  Forlag
  Cappelen
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202235192
  Sider
  175
  Related products
  20030901160606_fridef
  Height
  212
  Width
  138
  Vekt
  255

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.