Eventyrligjakten på de beste norske råvarene

Forfatter

Kort om boken

EVENTYRLIG er en lidenskapelig kokebok, med Karlas aller beste retter av de fineste norske råvarene som strutter av rene smaker, kreativitet og kjærlighet til det unike norske. Det norske matfatet er et eventyr. Mange av råvarene i dette lande…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
Format
Forklaring av formater
  • Innbundet

    Bok med hardt omslag.

  • Pocket

    Heftet bok med mykt omslag.

  • Kartonert

    Bok med tykke, stive sider.

  • E-Bok

    Digitalt format. E-bok kan leses i ARK-appen eller på Kindle. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Nedlastbar lydbok

    Digitalt format. Nedlastbar lydbok kan lyttes til i ARK-appen. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Digikort lydbok

    Lydbok på digikort. Krever Digispiller.

  • Compact Disc

    Lydbok eller musikk på CD. Krever CD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Vinyl

    Vinylplate. Krever platespiller.

  • DVD

    DVD-film. Krever DVD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Blu-ray

    Blu-ray-film. Krever Blu-ray-spiller eller annen kompatibel avspiller.

   Fri frakt - på kjøp over 249,-
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.

    Om Eventyrlig

    EVENTYRLIG er en lidenskapelig kokebok, med Karlas aller beste retter av de fineste norske råvarene som strutter av rene smaker, kreativitet og kjærlighet til det unike norske. Det norske matfatet er et eventyr. Mange av råvarene i dette landet er i den absolutte verdensklasse, og flere og flere begynner endelig å innse det. Topprestauranter som tidligere importerte matvarer fra middelhavslandene, foretrekker mer og mer å tilby unike norske produkter. Ord som kortreist, sesongbasert og økologisk har blitt hedersbetegnelser, og de tusen hjemmekjøkken flommer over av friske, ferske og rene, norske ingredienser. Karla Siverts var kjøkkensjef på den kritikerroste restauranten Smalhans i Oslo, hvor fokuset er en raffinert utgave av norsk husmannskost. I denne boken tar hun oss med på en reise inn i dette eventyrlandet av smaker. Hun finner fram den beste sjømaten, de flotteste grønnsakene, de beste meieriproduktene og det fineste kjøttet som det norske landskapet kan frambringe. Vi reiser til fjells og ut i havgapet, og høster av det naturlige mangfoldet som landet byr på. Smaken av Norge er et eventyr, og det er på høy tid å nyte den for hva den er verdt. En eventyrlig historie som skriver seg selv mens vi opplever den her og nå. Karla Siverts døde i juni 2016, noen dager før hun skulle fylle 29 år. Derfor er det med stolthet vi nå deler hennes matsfilosofi og matkunnskap som vi bør ta med oss i våre liv. Boken er laget av teamet Mats Widen, Øivind Hånes og Kenneth Hansen

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2016
    Medforfatter
    Forlag
    Gyldendal
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788205479845
    Sider
    300
    Sted
    Height
    288
    Width
    233
    Weight
    1615
    Illustrert av
    Widén, Mats
    Bidrag av
    Hånes, Øivind

    Anbefalt