Serveringslærehotell- og næringsmiddelfag

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Dette er en enkel bok som legger vekt på å gi deg praktisk kunnskap og en innføring i faget servering. Boka gir grunnleggende kunnskap og er beregnet for elever i videregående skole, VK1 servitørfag, praksiskandidater, kursdeltagere og alle som vil …

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Serveringslære

    Dette er en enkel bok som legger vekt på å gi deg praktisk kunnskap og en innføring i faget servering. Boka gir grunnleggende kunnskap og er beregnet for elever i videregående skole, VK1 servitørfag, praksiskandidater, kursdeltagere og alle som vil lære mer om servering. Forfatteren har mange års arbeids- og opplæringserfaring i servitørbransjen og er i dag formann i Norges servitørlaug.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Pocket
    Utgivelsesår
    2002
    Forlag
    Yrkeslitteratur
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788258404542
    Sider
    122
    Høyde
    238
    Bredde
    168
    Vekt
    238
    Illustrert av
    Sæterøy, John Arne , Evar, Einar

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.