Ildfuglen

Ildfuglen
Pris
Pris
279,- 279,-
Innbundet
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Fontini forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788293346807
Serie Amuletten
Nummer 7
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk

Om Ildfuglen

Bok 7 i den bestselgende Amuletten-serien. Bli med på en spenningsreise uten sidestykke, når denne prisbelønte serien begynner å nærme seg slutten. Emily og Trellis må reise til havets bunn, der minnene om fortiden er lagret. De vil prøve å avdekke Trellis sin mystiske barndom for å ta opp kampen mot Alvekongen, men hva om alt sammen er en felle? Nede i dypet oppdager Emily en mørk hemmelighet som forandrer alt. Samtidig blir stemmen til amuletten sterkere, og truer med å ta fullstendig kontroll over henne.

«Amuletten er en fantasy-tegneserie du raskt blir hekta på. Kazu Kibuishis Amuletten er uhyggelig spennende.» Cathrine Krøger, Dagbladet «Denne tegneserien kommer unger i alle aldre til å kaste seg over. (...) Så hvis du har barn, eller kjenner et, er dette den ypperlige gave . og be om å få lese høyt, for dette er en temmelig besettende leseropplevelse for voksne og.» Erle Marie Sørheim, Empirix.no «Amuletten er en utrolig spennende og vakker lettlest-serie. (...) Å lese boka er nesten som å se en film, eller spille et spill. Jeg anbefaler serien til jenter og gutter fra 8.13 år, både de som leser mye og de som ikke har lest så mye før.» Stine Andrea Heggen, avisen Hadeland

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

malin hansen
7. februar 2019

Fantastisk fin serie

Dette er en serie som bare fenger å er så oppslukende at det er vanskelig å legge den bort ! Vi starter på bok nr 8 i morgen !


Ord som beskriver produktet:

Umulig å legge bort


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn