En bønn fra havet

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

En betydningsfull gavebok. Forfatteren av millionselgeren Drageløperen har skrevet en svært gripende, liten bok inspirert av flyktningkrisen og et fotografi som berørte hele verden for tre år siden. Den 2. september 2015 druknet den tre år gamle båt…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om En bønn fra havet

  En betydningsfull gavebok. Forfatteren av millionselgeren Drageløperen har skrevet en svært gripende, liten bok inspirert av flyktningkrisen og et fotografi som berørte hele verden for tre år siden. Den 2. september 2015 druknet den tre år gamle båtflyktningen Alan Kurdi, og det hjerteskjærende bildet av den lille syriske gutten som var skylt opp på en strand i Tyrkia, gikk verden rundt. Med En bønn fra havet ønsker Khaled Hosseini å hedre Kurdi, de mange omkomne og millioner av familier som er blitt hjemløse og splittet som følge av krig og forfølgelse, og han gir alle sine inntekter fra boken til FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR). En bønn fra havet skildrer en syrisk fars refleksjoner mens han betrakter sin sovende sønn kvelden før de skal legge ut på den farlige ferden over Middelhavet. Boken er vakkert illustrert av den britiske kunstneren Dan Williams.


  «Elegant og gripende prosa» «Boken oppleves som et uutholdelig følelsesmessig slag i magen ... Det er umulig å lese den uten å kjenne dyp medfølelse for alle de mange tusen som deler skjebne med skikkelsene i boken. Mektig.» «Ei gripende billedbok for voksne ... en stillferdig episk fortelling, rikt illustrert med vakre akvareller av Dan Williams. Ordene er få, men desto sterkere. Ei bok som det virkelig er verdt å lese, selv om det gjør vondt.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2018
  Forlag
  Font
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788281694781
  Sider
  46
  Originaltittel
  Sea prayer
  Height
  248
  Width
  160
  Vekt
  328
  Illustrert av
  Williams, Dan
  Oversatt av
  Siempre, H.L.V.

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.