Menneske og møllroman

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Om å sleppe fri frå fortida. Ein dag ringer far til Marianne og spør om ho har lyst på den gamle, rosemåla kista etter besteforeldra hennar. Dei har ikkje snakka saman på fleire tiår. Han har ikkje eingong helst på mannen hennar, og han har ikkje…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Menneske og møll

  Om å sleppe fri frå fortida. Ein dag ringer far til Marianne og spør om ho har lyst på den gamle, rosemåla kista etter besteforeldra hennar. Dei har ikkje snakka saman på fleire tiår. Han har ikkje eingong helst på mannen hennar, og han har ikkje vist interesse for barnebarnet Astrid, som no er vaksen. Likevel reiser Marianne for å hente kista. Møtet med den aldrande faren blir ikkje det siste. Han er skrøpeleg og klarer ikkje ta hand om seg sjølv. Den nye kona hans verkar uinteressert. Maktbalansen er rokka ved. No er det han som er liten og redd og får kjenne på redsla når nattemørket pakkar seg rundt han. Faren treng Marianne. Motvillig, men pliktoppfyllande, stiller ho opp, og ei mørk familiehistorie kjem til overflata. Menneske og møll er ein roman om røter og familieband, om å bli fri frå si eiga fortid. Kristin Tveiten (f. 1966) kjem frå Seljord. Menneske og møll er den første boka hennar..


  For en fin debut dette var! Forfatteren har et godt språk. Det er lettlest og det er et godt driv gjennom hele romanen. [...] Romanen tar opp flere viktige og vonde spørsmål og jeg syntes forfatteren behandler dem på en meget god måte. Aller best syntes jeg forfatteren er når hun behandler Mariannes motstridene følelser ovenfor faren Vi har berre kome til mai månad, men eg trur eg trygt kan seie at eg har lese årets beste roman. Anbefalast sterkt.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2021
  Forlag
  Samlaget
  Språk
  Nynorsk
  ISBN
  9788234004643
  Sider
  227
  Emne
  Height
  211
  Width
  137
  Vekt
  354

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.