Kaninjegeren

kriminalroman

Kaninjegeren
Pris
Pris
199,- 199,-
Pocket
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202545642
Serie Kaliber
Sider 520
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Nedlastbar lydbok Nedlastbar Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
Innbundet Bokmål
Compact Disc Bokmål
Compact Disc Bokmål

Om Kaninjegeren

Kaninjegeren er så skremmende og briljant at hårene reiser seg på armene! På dagtid studerer Sofia til å bli sykepleier. Men hun har en hemmelig ekstrajobb som eskortepike. En kveld fører denne jobben henne til en luksusvilla i Djursholm. Men allerede når hun går inn døra, får hun en dårlig følelse. Den eldre mannen "Willie" har ekte kunst på veggene. Med et glass champagne i hånden, forsøker hun å riste av seg de dårlige vibbene. Hun nipper til glasset og ser ut av vinduet. Augustkvelden er stille og mørk, og bak et tre synes hun at hun skimter noe. Hva var det? Et menneske med merkelig hodeform. Eller et stort dyr? Når de reiser seg for å gå opp til soverommet, blir hun plustelig svimmel og mister balansen. Hun har blitt dopet. Noen timer senere er SÄPOs Saga Bauer på vei til det samme huset. På det eksklusive kjøkkengulvet ligger sexkunden Willie, ingen ringere enn Sveriges utenriksminister, i en pøl av blod. Sofia, blodig og forslått er i sjokk etter marerittet hun akkurat har overlevd. Like foran øynene hennes ble utenriksministeren regelrett henrettet, med en siste hilsen: "Nå kommer helvete til å sluke dere alle." 20 mil fra åstedet sitter kriminaletterforsker Joona Linna og får et tilbud han ikke kan motstå... Thrillermesteren Lars Kepler med nok en bladvender som er vanskelig å rive seg løs fra!

"Årets Kepler-krim er på 520 sider. Det er ingen for mange. Denne foreløpig siste kriminalromanen fra Lars Kepler, pseudonym for det svenske paret Alexander og Alexandra Ahndoril, er aldeles medrivende spennende. Så god er den, at det er bortimot umulig å legge den fra seg før alle 520 sidene er stormlest. Og akkurat det gjør nok denne til parets beste. Det skal noe til å holde spenningen over så mange sider." Valerie Kubens, Fædrelandsvennen "Kaninjegeren er kanskje en av høstens beste og mest gjennomførte kriminalromaner. Romanen er så spennende at man rett og gruer seg til å bla om til neste side." Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten "Lars Kepler er krim for viderekomne." Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa "Det er få som er i nærheten av Keplers talent for spenning, rytme og oppbygging av historier. Kaninjegeren er nok en solid lagseier i en allerede knallsterk rekke av Joona Linna-romaner. Og en av årets beste thrillere." Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen "Ved å kombinere klassisk krim med thrillerens heseblesende intensitet, har Kepler skapt en suksessformel av internasjonalt kaliber.(...) Kepler skriver med en stilsikker og sjangerbevisst eleganse og intensitet som imponerer. (...)Er du sart, følsom og lettskremt, er ikke dette noe for deg. For oss viderekomne krimlesere, er Lars Kepler en fryd å lese." Tom Egeland, VG

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Stephanie H
19. juni 2018

en bok jeg ikke kunne legge fra meg

Veldig bra og spennende skrevet - bortsett fra Harry Hole serien leser jeg vanligvis ikke krim, men denne klarte jeg ikke å legge bort. Kepler klarer å holde leseren interessert med de korte kapitler og vekslende synspunkter av hendelsene at jeg bare ble så nysgjerrig på hva som hadde skjedd og derfor måtte fortsette å lese til sent på natta. Kaninjegeren kan leses uten å kjensel til de andre Kepler-bøkene.


Ord som beskriver produktet:

Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Lars Kepler

Lars Kepler
Da «Lars Kepler» hadde stor suksess med den første boken Hyptonisørenvar det et mysterium hvem som skjulte seg bak pseudonymet, og myespekulasjoner i svensk presse. De to forfatterne var da vel etablerte,og hadde hver for seg utgitt kjente og kritikerroste bøker. (Foto:Anna-Lena Ahlström)
Les mer om forfatteren

Anbefalt


Tips en venn