Skjebne og raseri

Forfatter

Kort om boken

«Årets mest omtalte roman.» The Guardian «Min favorittbok.» Barack Obama Hver historie har to sider. Hvert parforhold har to ståsted. Noen ganger er ikke nøkkelen til et lykkelig ekteskap ærlighet, men hemmeligheter. Av og til kommer det en bok m…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Skjebne og raseri

  «Årets mest omtalte roman.» The Guardian «Min favorittbok.» Barack Obama Hver historie har to sider. Hvert parforhold har to ståsted. Noen ganger er ikke nøkkelen til et lykkelig ekteskap ærlighet, men hemmeligheter. Av og til kommer det en bok med sprengkraft nok til å bli årets mest omtalte bok. Dette er en slik sjelden roman. Kritikerrost, prisbelønt og publikumsfavoritt. En historie med voldsomt driv, poetisk og vakkert skrevet. Et mesterverk som beveger, overrasker og provoser. En roman skrevet fra to synsvinkler om kjærlighet, makt og skaperkraft.

  «En triumf som slår deg i bakken.» «Ubeskjemmet ambisiøs. BRILJANT tvers igjennom.» «En perfekt historie, med utsøkt plot.» «Bare overgi deg og bli bergtatt. En vidunderlig forteller.» «Imponerende. En av de beste i sin generasjon.»

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Panta
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788279008507
  Sider
  464
  Originaltittel
  Fates and furies
  Sted
  Height
  211
  Width
  137
  Weight
  330
  Oversatt av
  Middelthon, Marius

  Anbefalt