Mord på KilenOlivia 6

Forfatter , Del 6 av serien Olivia Henriksen
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

"Det sto en mann nede i vannet. Ryktene sa at det var på dette stedet at folk som druknet, gjerne ble skylt i land, men denne fyren fløt ikke sånn som de antakelig gjorde da." Da en fuglekikker oppdager liket av varaordfører Kjell Andersen i fuglere…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Mord på Kilen

  "Det sto en mann nede i vannet. Ryktene sa at det var på dette stedet at folk som druknet, gjerne ble skylt i land, men denne fyren fløt ikke sånn som de antakelig gjorde da." Da en fuglekikker oppdager liket av varaordfører Kjell Andersen i fuglereservatet på Kilen, er Olivia allerede involvert i en trusselsak. Det blir klart for Olivia at liket og truslene kan ha en sammenheng, spesielt siden bølgene rundt den planlagte fastlandsforbindelsen går høyt. Da en død trost dukker opp i en skoeske på selveste ordførerens trapp, tetter saken seg til. Ustoppelige Olivia snoker i vei på vanlig vis, med en stadig mer bekymret Torstein ved sin side...»


  "Hvorfor spurte de ikke Evensen er som et forfriskende glass prosecco etter fem dryge glass med kryddertung, mørk konjakk. Den er en lekende og yr vårdag etter månedsvis med regn og stiv kuling. Boken er et syvmilsskritt i riktig retning." "Kjølner har også denne gangen skrevet en krim full av humor og fornøyelige spark til matkmennesker og høykultur."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2019
  Forlag
  Fagervik forlag
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788293768005
  Sider
  265
  Sted
  Related products
  20190909090848414
  Height
  210
  Width
  140
  Vekt
  350
  Nummer
  6

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.