Fra sorte til grønne karboner

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Boken kom i 2013 og lanserte "bioøkonomidiskusjonen" i Norge. Den er allerede blitt en klassiker i diskusjonene om hvordan utvikle en ny, bærekraftig norsk økonomi. Moderne fysikk, informasjonsteknologi og biologi gjør mulig en industri hvor biomas…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Fra sorte til grønne karboner

    Boken kom i 2013 og lanserte "bioøkonomidiskusjonen" i Norge. Den er allerede blitt en klassiker i diskusjonene om hvordan utvikle en ny, bærekraftig norsk økonomi. Moderne fysikk, informasjonsteknologi og biologi gjør mulig en industri hvor biomasse underkastes tilsvarende prosesser over kortere tid og i kontrollerte former i bioraffineri. Sorte karboner kan erstattes med grønne og oljeæraen avsluttes tidligere enn forventet. I boken drøfter representanter fra forskning, teknologi, industri og politikk denne utviklingen og de utfordringer og muligheter den utgjør for Norge. Boken har bidrag fra: Johan C. Løken og Line Hjemdal, Per Richard Johansen, samfunnsøkonom, KS, Hans Fredrik Hoen, professor NMBU, Anne Grethe Holmgaard og Julie Søgaard, Biorefining Alliance i Danmark, Kjell Andersson, Swedbio, Sverige, professor Eli Moen, Handelshøyskolen BI, Oslo, Stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen, Inger-Lise Skartlien, Ellen Solbrække og Siv Jacobsen, politikere i Østfold.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2013
    Forlag
    Xenophon
    Språk
    Flerspråklig
    ISBN
    9788299931502
    Sider
    144
    Høyde
    210
    Bredde
    148
    Vekt
    290
    Redigert av
    Hjemdal, Line Henriette, Løken, Johan C.

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.